Hygglig Checkout – en betalningslösning för enklare e-handel

Marginalen Bank erbjuder nu en betaltjänst för enklare och lönsammare e-handel. Hygglig Checkout ger konsumenten alternativa betalningssätt och samtidigt är en komplett kassalösning för e-handel. Den nya betaltjänsten presenteras vid ett antal olika branschsammanhang under våren.

En betallösning för e-handel på dina och konsumentens villkor

  • En riktigt smidig betallösning
  • Vi håller inte på pengarna
  • Vi tar bara betalt om du säljer
  • Din kund är i fokus
  • Inga långa avtalstider
  • Samma avgift oberoende av betalsätt

Det här är betaltjänsten Hygglig

E-handeln har länge saknat en betaltjänst som gör köpupplevelsen
enkel och samtidigt schysst. Därför finns nu Hygglig, som är en smidig betallösning genom hela kassamiljön och som ger kunden alternativa betalningssätt eller möjlighet att betala i sin egen takt. Vi håller inte på dina pengar, utan betalar ut dem en gång i veckan oavsett hur inbetalningsflödet från dina kunder ser ut. En annan bra sak är att det bara kostar om du säljer, du har varken start- eller månadsavgift. Och du slipper
långa avtal, vår uppsägningstid är bara tre månader.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill veta mer om Hygglig kan du besöka hygglig.com eller kontakta oss på hygglig@marginalen.se

Secured By miniOrange