Unifaun och Hygglig tar handlaren närmare köparen

Betaltjänsten Hygglig tar ytterligare ett kliv närmare köparna genom ett nytt samarbete med Unifaun. I Hygglig Checkout finns nu möjlighet att välja utlämningsställe i kassan.

— Enkelheten har alltid varit i fokus med Hygglig, men vi vill även vara en checkout med flexibilitet. Många köpare vill idag välja leverans till platser som passar bättre med det dagliga livspusslet. Det kan vara nära jobbet, gymmet eller förskolan, säger Lars Francke, ansvarig för Hygglig Checkout.

Samarbetet är redan igång och tjänsten är kostnadsfri för alla handlare som nyttjar Hygglig och har ett avtal med den ledande transportsystemleverantören Unifaun. Tillägget i Hygglig skapar inte fler klick för köparen än tidigare, utlämningsstället närmast leveransadressen är förifyllt och används automatiskt om inte köparen aktivt väljer annat. Istället finns valmöjligheten tillgänglig för den som vill anpassa sin leverans.

— Vi har varit noga med att behålla den goda köpupplevelsen som det innebär att handla via Hygglig Checkout, möjligheten att styra leveransen är ytterligare ett steg framåt för många köpare som sliter med att få tiden att räcka till. Vårt samarbete med Unifaun är unikt och vi är hedrade att få utveckla tjänsten tillsammans med en så ledande och innovativ aktör, säger Lars Francke.

Unifaun är norra Europas ledande aktör inom transportadministration med system som används i närmare 80 länder. Företagets system stödjer de flesta större transportörer i Norden och erbjuder hundratals kopplingar för integration till olika e-handelsplattformar och affärssystem.

-Den ökande e-handeln för med sig att slutkonsumenten får en allt större påverkan på logistiken. Samarbetet med Hygglig är därmed ett naturligt steg för att underlätta köp och samtidigt ge slutkonsumenten större flexibilitet kring leveranser, säger Tobias Olbers, CMO på Unifaun.

Hygglig Checkout är Marginalen Banks betaltjänst och har funnits på marknaden sedan november 2015 med målet att skapa en trygg och enkel köpupplevelse med schyssta villkor för både köpare och handlare. Hygglig Checkout har ingen bindningstid, uppstartskostnad eller månadsavgift. Transaktionsavgiften är 2,95% och utbetalningar sker veckovis. Marginalen Bank samarbetar med webbshopsleverantörerna PandaCommerce och Wetail och tillhandahåller i dagsläget färdiga moduler för de ledande opensourceplattformarna.

Secured By miniOrange